woensdag 11 september 2013

Verschrikkelijke Ikke!

In mijn eerdere berichtje schreef ik al dat ik onder andere met een Verschrikkelijke Ikke bezig was voor mijn dochter Anouk en deze is nu klaar.

Ik vond het haakpatroon op de blog van Cindy; Kreatief met stof en wol en toen ik de foto erbij zag, wilde ik er meteen mee aan de slag.
Dit is het geworden:


Ik vind hem echt heel grappig en mijn dochter is er superblij mee!

Op zich is het een eenvoudig patroon, het bestaat alleen uit vasten, dus dat is vrij snel gehaakt.
De kleinere details waren wel even wat gepriegel, vooral de onderdelen van vilt voor het gezichtje, maar het effect is ook wel erg leuk.

In het patroon staat ook een link naar een foto-tutorial, deze heb ik ook geraadpleegd, zodat ook de kleine details er goed uit kwamen te zien. Heel handig! Zien is toch anders dan lezen.

Al met al weer een geslaagd "project".

Op naar het volgende! :)3 opmerkingen:

  1. Superleuk gedaan, een mooie aanwinst voor je dochter!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Inge, ik weet niet zo goed of ik dan op mijn eigen blog of hier op je vraag het beste kan reageren maar ik doe t maar even hier ;)...een traveling enveloppe is dat een onbekend persoon een enveloppe op reis stuurt met bijv 10 leuke hebbedingetjes erin en dan reist hij anderen af die er wat uithalen en weer aanvullen..erg leuk! Voor meer info zie www.roundrobin.nl bij ''projecten'' en op het forum.

    BeantwoordenVerwijderen